Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Yazıları

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünün 22 Mart 2022 tarihli İdari İşlemlerde Dava Açma Sürelerinin Bildirimi konulu yazısına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünün 21 Nisan 2021 tarihli Görüş Talepleri işlemleri konulu yazısına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünün 15 Aralık 2020 tarihli Kadro ve Pozisyon işlemleri konulu yazısına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünün 13 Ekim 2020 tarihli E-Devlet Kapısı Üzerinden Hizmet Sunumu konulu yazısına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Personel Daire Başkanlığı

Adres: Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Merkez/Bartın,74100